Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj Ingyenes
Nincsnenek tételek a kosárban.

Legnépszerűbb termékeink

GAL Multivitamin
  8 590 Ft
  7 731 Ft
GAL B-komplex
  4 990 Ft
  4 491 Ft
GAL K-komplex + D3
  3 390 Ft
  3 051 Ft
GAL Relax
  7 990 Ft
  7 191 Ft
GAL Babaváró
  8 890 Ft
  8 001 Ft
  • GLS futárszolgálattal ingyenes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendelés esetén!
  • Gyűjtse össze kedvenc termékeit!
  • Hazai fejlesztés, kiváló minőség!

Ajánlott termékeink

Az ájurvéda évezredes fiatalítószere, a hormonális egyensúly legtermészetesebb helyrebillentője.

GAL Sensoril®Ashwagandha, Az "indiai ginzeng" ereje 30 adag (60 kapszula)

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Adagolás: Napi 2-4 db kapszula: 1-2 db-ot ébredéskor éhgyomorra vegyen be, 1-2 db-ot pedig ebéd vagy vacsora előtt, szintén üres gyomorra.

Figyelem: Pajzsmirigy-túlműködés és várandósság alatt csak orvosa jóváhagyásával fogyassza. Szedésében 2-3 hónap után tartson 1-2 hét szünetet.

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Részletek

Optimális vércukorszint, fiatal bőr, pihentető alvás; a glicin természetesen és egészségesen édesít.

GAL Glicin 250g

A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező.

A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét fogyasztunk mint őseink, hiszen a körömpörkölt, csontlé, kocsonya, pacal és hasonló ételek nem túl divatosak már. Jelentősen eltolódott tehát a fehérjebevitelünkből származó aminosavak aránya. (Például csökkent a glicin a többihez képest.) Evolúciónk során nem ez volt a jellemző, így felmerül a gyanú, hogy ennek káros következményei lehetnek. A glicinpótlás előnyös hatásai is ezt a sejtést erősítik.

Adagolás: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon fel 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba elkeverhető, süteményekbe is süthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szánkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Részletek

Neu5Gc-mentes, 2000Dalton alatti peptidméretű, közel 100%-ban hasznosuló, extra minőségű halkollagén.


GAL Halkollagén peptidek 150g

Termékünkhöz a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Lényeges különbség még, hogy ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasoljuk, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz.

Fogyasztási javaslat: Számos francia és japán humán klinikai vizsgálatot folytattak le a Naticol®-lal, amelyek alapján már napi 2,5 – 5  g fogyaszása is elég lehet, de legjobb napi 5-10   g-ot fogyasztani, mi is ezt javasoljuk. Ennél többet is lehet persze, de az már csak kevés további előnnyel jár. Bármilyen folyadékba belekeverhető, íze semleges. Egy reggeli turmixban kiváló.

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Részletek

A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba...

A párolt répa és sütőtök is remek amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak.

Jobb tehát ezekből fedeznünk A-vitamin szükségletünket, mint pótolnunk.

Sajnos sokan nem szeretik vagy kerülik a májat, miközben a répa/sütőtök-fogyasztást sem preferálják. Számukra javasoljuk termékünket, elsősorban ha D3-vitamint is szednek. Ugyanannyi vagy legfeljebb kétszer annyi NE A-vitamint javaslunk pótolni számukra, mint amennyi NE D3-at fogyasztanak.

Adagolás: Napi 1-10 csepp fogyasztását javasoljuk, étkezésünk
A-vitamin tartalmától és D3-vitamin bevitelünktől függően.
Fogyassza kiskanálra cseppentve, vagy az ételhez keverve. Folyadékba ne keverje!

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Részletek